Om mig:

Mit navn er Solfrid Kristin Holst og jeg er uddannet solfrid holst5-PATH®hypnoterapeut, hvilket er én af de absolut bedste uddannelser til hypnoterapeut udbudt i Danmark hos bl.a. Karen Westh.

Oprindelig er jeg uddannet elektronikmekaniker, men har i mange år haft og følt en søgen efter at kunne hjælpe andre mennesker til at få et bedre liv. Derfor valgte jeg for nogle år siden, at skifte branche og meldte mig til et coaching kursus. Dette kursus var første skridt på vejen frem til mit nuværende fag.

Faktisk har jeg selv fået et bedre liv ved hjælp af hypnose og selvhypnose og jeg vil glæde mig til du kommer, så jeg også kan hjælpe dig.

De bedste hilsner
Solfrid Kristin Holst 

 

Om min uddannelse:

Begge uddannelser er amerikanske, tilrettelagt og sat i system af Psykolog og Hypnoterapeut Cal Banyan, Tustin, California. 

5-PATH®Hypnoterapi uddannelsen er sat så meget i system, at hypnoterapeuter som udfører denne type af hypnose har helt specifikke retningslinjer for, hvordan hypnosen skal gennemføres. Med andre ord, du er på en fantastisk rejse gennem dit sind, og der er nogle kritereier som skal være opfyldt, før vi kan gå videre til næste session. Er disse kriterier ikke opfyldt, må vi fortsætte en session mere. Teknikke og tilrettlæggelsen af sessionerne gør, at vi ikke taber dig på gulvet. Og du skal ikke vente på resultatet, for du får det bedre stort set med det samme. Ofte kommer mine klienter til mig mindst fire sessioner. Deter ike fpor at tømme din pengepung, men for at være sikker på, at vi sammen får løst dit problem.

 Se "priser".