Klienterne siger:

  • pencil

L.P.: 
Jeg har været hos Solfrid som klient for at blive 
behandlet mod en kraftig depression. 
Efter 4 behandlinger var jeg over min sygdom.

Dejlig lun og varm modtagelse, dejlig hyggeligt lokale.
Rigtigt grundig behandling hver gang.
Jeg kan varmt anbefale hende.


Nina:

Jeg blev opmærksom på Hypnoterapi helt tilfældigt, og havde egentlig ikke hørt om det før.
Men Solfrid fik mig hurtig tryg og klar på hvad min opgave var og hvad hendes var.
Jeg har rodet rundt med en masse problemer siden jeg var barn og det har givet mig mange
problemer i mit voksenliv. Solfrid hjalp mig på en måde tilbage til det som er grundpillen i mig. 
Solfrid har hjulpet mig med at komme fri af de tanker og handlinger jeg har opbygget igennem
hele mit liv. Jeg er hende dybt taknemmelig for det hun gjorde for og sammen med mig.

Hun forandrede mit liv. Jeg har hele vejen været tryg i hendes hænder
og ville til hver en tid anbefale Solfrid. Hun er den bedste!

Martin:
Jeg begyndte at få hypnose ved Solfrid efter, jeg havde været inde i en dårlig periode med min sport, squash, som jeg spiller på eliteplan. Jeg havde før behandlingsforløbet svært ved, at sætte mig op til ting,
og følte mig sjældent rigtigt glad. Solfrid modtog mig med åbne arme, og gennem blot 4 gange hypnose á 2 timer, er min indstilling til tilværelsen nu væsentlig forandret. Vi behandlede de problemer, vi fandt gennem hypnosen, og i dag har jeg det som om, jeg er tømt for dårlige minder og har en mere frisk/ny tilgang til livet, såvel som min sport.

Jeg har gennem mit forløb med Solfrid fundet ud af, at hypnose ikke er "magi" - det er blot en måde at komme helt ind til problemerne på, således at de kan fjernes helt. Allerede en uges tid efter forløbets afslutning bar behandlingen frugt, da jeg vandt en turnering for første gang siden mine problemer startede.

Martin S. Laursen, 18 år.
Dobbelt juniordanmarksmester i squash.

Anna:
Da jeg mødte Solfrid, var min rygsæk fyldt op af gamle smertefulde oplevelser - svigt i min barndom, vold, alkohol misbrug (på den måde prøvede jeg at flygte fra smerten), abort, et ulykkeligt ægteskab, skilsmisse, kræftsygdom, stress, følelsen af "ikke at være god nok", dårligt selvværd. Listen er lang. 

Trods min uddannelse som har noget med psykologi at gøre, kunne jeg ikke selv løse mine problemer, jeg vidste ikke hvordan man gør det. Hvordan kunne jeg befri mig af mine tidligere oplevelser? Det tog 20år, hvor jeg prøvede at arbejde med en psykolog. Det hjalp ikke. Da jeg fik kræft sidste år, var jeg klar til hvad som helst, for at få det bedre. Jeg har hørt om hypnose, men har aldrig prøvet at kontakte en hypnotisør.

Solfrid vækkede min tillid med det samme. Hun er varm, empatisk, lyttende, opmærksom, seriøs, meget engageret og afbalanceret, respektfuld.

Jeg var på bølge med hende ved vort første møde, og fandt al den forståelse som jeg havde brug for.

Den sidste session (ud af 4) var meget befriende for mig. Jeg fik det rent fysisk og psykisk fantastisk, lettet, glad, fri for gamle bekymringer og ubearbejdede følelser. Det er svært at beskrive den tilstand - man skal bare prøve det. Der er kun plads til glæde - ikke andet. 

Jeg er overbevist om, at krop og sind hænger sammen, og det er vigtigt, at ryde op i sin bagage. Det er lidt lige som at flygte fra et fængsel, fra sine (ofte forkerte) overbevisninger, kritiske tanker, smerter, negativitet, og forlade ubrugelig fortid. 

Min rejse er begyndt hos Solfrid. Jeg fik et redskab i form af selvhypnose, som jeg kan bruge resten af mit liv. 

Når man bare kommer i kontakt med sin kerne én gang, bliver man et nyt, bedre, mindre dømmende, mere kærligt menneske. Det har forandret mig for altid. Man bliver afhængig af hendes stemme, og dejlig bløde lænestol.

Eva - Incest:

Min oplevelse med Hypnoseterapi.

Jeg er 55 år, har været udsat for incest fra tre års alderen, til jeg var omkring 10 år. Jeg havde fortrængt overgrebene, og begyndte først at arbejde med det da jeg var 32 år. I dag er jeg førtidspensionist, har en personlighedforstyrelse og PTSD.  Stoppede i 2011 med lykkepiller.

Jeg har haft alle senfølgerne efter overgreb. Gik til psykolog gennem 10 år, fik lykkepiller i 15 år, har været hos mange forskellige alternative behandlere, været tilsluttet psykiatrisk afd. på sygehuset, men desværre var der ikke rigtig noget der hjalp på mine problemer.

En dag så jeg en annonce i avisen om hypnoseterapi. I annoncen henvendte man sig også til dem der havde været udsat for overgreb. Det gjorde mig nysgerrig, og jeg tænkte at det måske var værd at prøve. Jeg bestilte en tid, havde egentlig ikke de store forhåbninger, havde prøvet så meget som alligevel ikke havde hjulpet.

Mødet med Solfrid Holst var rigtig positivt. Hun var nem at snakke med, jeg følte mig tryg i hendes selskab, hun lyttede når jeg snakkede, og hun fik mig til at tro på, at denne form for terapi virkelig ville hjælpe. Det havde mange godt nok sagt før hende, men efterhånden som vi snakkede sammen, fik jeg troen på, at dette var det helt rigtige. For mig betød det utrolig meget, at jeg var tryg i hendes selskab, og at hun gav mig modet til at fortsætte.

Jeg blev placeret i den blødeste stol jeg nogensinde har siddet i, fik et tæppe over og havde det rart og godt. Jeg var ikke et eneste sekund bange eller urolig for at lægge mit liv i hendes hænder, som jeg føler man gør, når man er under hypnose. Ville jeg ikke være med kunne jeg jo bare lukke øjnene op og stoppe. Under hypnosen var jeg total afslappet, det var så skønt, havde lyst til altid at have det sådan. Samtidig var det benhårdt arbejde  at arbejde med alle de følelser jeg indeholder, gode som dårlige. Jeg gennemlevede et overgreb da jeg var omkring 4 år, det gjorde så ondt, men samtidig fik jeg slået fast en gang for alle, at det var min far som gjorde det, og at min mor var velvidende om det. (Jeg vidste inderst inde godt det var min far, men havde aldrig fået sat ansigt på, det gjorde jeg nu, og det var en utrolig stor lettelse) Vi arbejde med tilgivelse omkring mine forældre, min søster og mig selv. Noget af det var meget svært. Kunne jeg ikke helt finde ud af det, var Solfrid der straks til at vejlede mig og give mig en anden synsvinkel af sagen. Det var følelsesmæssigt hårdt, jeg græd og var dybt ulykkelig, men samtidig oplevede jeg også en glæde og varme sprede sig i min krop. Begge mine forældre er døde, og selv om jeg havde taget afsked med dem på andre tidspunkter i mit liv, havde det ikke virket. Nu fik jeg sagt ordentlig farvel, og det gav mig ro indeni. Jeg har altid sagt, at jeg ikke kunne tilgive hvad mine forældre gjorde mod mig, men efter en snak med Solfrid om hvad tilgivelse egentlig var, forstod jeg det først rigtigt. Efter at have tilgivet min familie og mig selv skete der rigtig meget. Jeg følte at alle brikkerne faldt på plads i mit sind, det gav mig sjælefred, glæde og lyst til at leve livet fuldt ud.

Jeg var hos Solfrid fire gange. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv igennem 23 år. Det har givet mig fred og ro, mere energi og glæden ved livet er vendt tilbage. Mine omgivelser og min mand kan klart mærke forskel. Jeg har trøstespist i 35 år, vejet 30 kilo for meget, men siden jeg stoppede ved Solfrid for 2 måneder siden har jeg tabt mig 5 kilo, og jeg har mod og energi til fortsætte. Jeg vil altid have senfølgerne med i bagagen, men nu er de blevet mindre og til at leve med. Solfrid vil altid have en stor plads i mit hjerte fordi hun hjalp mig med at finde mig selv og glæden ved livet.  Læs mere på Frk.Gertruds hjemmeside for incestramte voksne. I er også velkommen til at ringe til mig hvis I har spørgsmål til mig om hypnosen. Venlig hilsen Incestrådgiver Eva Dall.

2879 8911